Ada masa, mata terlupa apa berharga. Betul?

January 05, 2009

Malas mau ulas panjang-panjang. Ini list.

♥ Bangun pagi, gosok gigi, cuci muka dan mandi.. Lalala..

♥ Kelas Kemahiran Menolong, lecturer adalah Cik Sara (Lecturer kelas Prinsip Asas Bimbingan & Kaunseling aku semester lepas)

♥ Tambah point bas dan aktifkan kad matrik di kaunter UNIC.

♥ Balik kolej, hal emergency.

♥ Jam 3.30 petang ke kelas Kemahiran Kaunseling Kelompok (Cik Sara lagi.. Kuat betul magnet antara kami ni. huahua) then straight kelas Kemahiran Kaunseling Individu di kelas yang sama, sampai jam 6.30 petang.

♥ Singgah Mall, beli early-dinner. Char Kuey Teow - Betul ke spelling ni?

♥ Balik makan, buat apa yang patut, Lynn datang bilik ajak jalan-jalan ikut rombongan pusing Perlis Jumaat ni. Aku on je kalau bab makan angin ni. Haha. Then tidur.

♥ Bangun jam 10 mlm, roomate ajak ke bilik JPMK. Actually malam ini perjumpaan dengan budak-budak Kachi Dua Blok A, B dan C. Tujuan untuk memperkenalkan barisan Felo, JPMK baru untuk tahun 2009, dan buat rombakan carta organisasi setiap blok.

♥ Selepas meeting, lepak sekejap di blok dan bilik baru Beatrice semester ni. Semester ni orang pejabat bagi dia bilik seorang je you, tanpa roomate. Suka dia.

♥ Selepas itu, jumpa pula dengan Erna (tahniah kat Erna dapat jadi Ketua Blok B yang baru) untuk bincang sekejap tentang offer dari Jitra untuk pinjam penari-penari Kolej. Latihan leh start next week eyh Erna, tau Erna busy dengan aktiviti Karniawan minggu ini.

♥ Singgah sebentar pula kat Blok G. Oi, Niza dapat jadi Ketua Blok G yang baru. Ingat untuk senyum selalu tau, baru comel. Huhu. Dia juga pemegang jawatan Pengarah Projek untuk salah satu projek di bawah Biro Kesenian dan Kebudayaan (BKK).

♥ Esok tengahari pergi Jitra dengan kawan-kawan.


Nota tambahan :: Rasa macam mahu menari juga waktu majlis kahwin 31hb Januari itu. Err, aku dan tarian memang tidak boleh dipisahkan. Aku sampai ke tahap ini bermula sebagai penari biasa okey. Dulu sempat la satu semester aktif perform atas nama penari Kumpulan Bidasari di Pusat Budaya & Seni UUM. Kemudian Fiza (Exco BKK lama, member aku juga) tarik pula aku dan beberapa orang lagi masuk jadi penari kolej di bawah BKK. Sampai ke tahap ini. But dancing always seems to come first. Kesimpulannya, AKU LEBIH GEDIK DARI KAU.

Semester ini ada harapan untuk menjadi lebih slim dan mengiurkan. Hohoho.

Itu, AZAM KEDUA.

Azam pertama saya di sini.

Pergi dulu. Jumpa esok.

You Might Also Like

0 comments