Pages

3 NIGHTS AWAY

Thursday, January 22, 2009

Saat entri ini terpublish, saya sudah dalam perjalanan ke Pulau Sayak, Sungai Petani. Actually I have no clear idea about what Pulau Sayak look like.

Kami bakal berprogram di salah satu kampung di Pulau Sayak. Encik Azmi pula sering membayangkan pada kami yang teruk-teruk tentang keadaan di Pulau Sayak. Modul sepanjang kami berada di Pulau Sayak itu disusun atur oleh pelajar-pelajar maktab (maktab mana satu? Entah - nampak sangat tak ambil tahu. Hehe). Encik Azmi kata, semuanya yang bakal torture kami. Wauw. Like it. Memang pakar psiko betul. Dan tujuan Encik Azmi begitu mudah sahaja difahami :)

Tadi google kat sana, boleh tahan view. Pulau la katakan. I always love beaches. Camwhoring? Hoho. No. No. I'm not that whore anymore. Oleh kerana semalam saya tidur agak banyak, saya berpeluang meninjau-ninjau pemandangan sepanjang perjalanan. Yehuu! Sambil-sambil itu beresemes dengan yang tercinta. Mau call mama dan ayah juga.

Bagi yang bertanyakan khabar, saya di sini sihat-sihat saja. Cuma sedikit batuk-batuk. Ini acara bulanan saya. Jangan risau. Haha.

Sekali lagi diulangi, blog Sufilara ini bakal tidak berupdate sehingga 25 Januari, (aduh, sedihnya tidak dapat bawa laptop). Kalau bosan-bosan, datanglah blog ini, saya percaya masih banyak entri saya kalian masih belum baca kan. Tengoklah banyak mana perubahan dan fasa yang saya alami sepanjang dua tahun saya berblog.

Till 25th of January! :)

2 comments:

  1. memang tak best pun pulau sayak tue...
    huhuh da lah tak de line tefon... kalu ade pun kat tepi pantai je kot...
    lepas tue tempat tue agak buruk jugak.. mcam nak runtuh je katil dua tinggakt dia..
    huhuh itu lah pengalaman masa uat program kat pulau sayak tue..

    ReplyDelete
  2. cik ara,

    yup, yup.
    kalo buat program mcm kem motivasi ke apa ke kat situ baru la sesuai sebab psiko je lebih tu.

    anyway, makanan kat situ sodap aihhh.. :D

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS