2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




3 NIGHTS AWAY
Thursday, January 22, 2009 posted at 17:30 ♥

Saat entri ini terpublish, saya sudah dalam perjalanan ke Pulau Sayak, Sungai Petani. Actually I have no clear idea about what Pulau Sayak look like.

Kami bakal berprogram di salah satu kampung di Pulau Sayak. Encik Azmi pula sering membayangkan pada kami yang teruk-teruk tentang keadaan di Pulau Sayak. Modul sepanjang kami berada di Pulau Sayak itu disusun atur oleh pelajar-pelajar maktab (maktab mana satu? Entah - nampak sangat tak ambil tahu. Hehe). Encik Azmi kata, semuanya yang bakal torture kami. Wauw. Like it. Memang pakar psiko betul. Dan tujuan Encik Azmi begitu mudah sahaja difahami :)

Tadi google kat sana, boleh tahan view. Pulau la katakan. I always love beaches. Camwhoring? Hoho. No. No. I'm not that whore anymore. Oleh kerana semalam saya tidur agak banyak, saya berpeluang meninjau-ninjau pemandangan sepanjang perjalanan. Yehuu! Sambil-sambil itu beresemes dengan yang tercinta. Mau call mama dan ayah juga.

Bagi yang bertanyakan khabar, saya di sini sihat-sihat saja. Cuma sedikit batuk-batuk. Ini acara bulanan saya. Jangan risau. Haha.

Sekali lagi diulangi, blog Sufilara ini bakal tidak berupdate sehingga 25 Januari, (aduh, sedihnya tidak dapat bawa laptop). Kalau bosan-bosan, datanglah blog ini, saya percaya masih banyak entri saya kalian masih belum baca kan. Tengoklah banyak mana perubahan dan fasa yang saya alami sepanjang dua tahun saya berblog.

Till 25th of January! :)

Labels:


2 Comments:

Anonymous .:CiK ArA:. said...

memang tak best pun pulau sayak tue...
huhuh da lah tak de line tefon... kalu ade pun kat tepi pantai je kot...
lepas tue tempat tue agak buruk jugak.. mcam nak runtuh je katil dua tinggakt dia..
huhuh itu lah pengalaman masa uat program kat pulau sayak tue..

22 January, 2009 18:58  
Anonymous Fina said...

cik ara,

yup, yup.
kalo buat program mcm kem motivasi ke apa ke kat situ baru la sesuai sebab psiko je lebih tu.

anyway, makanan kat situ sodap aihhh.. :D

02 June, 2009 21:53  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish