2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Frowned
Sunday, December 28, 2008 posted at 21:48 ♥

Semalam bile dah sampai UUM, hati pun berkata, patutlah rasa berat mcm nak terberak, rupa-rupanya ramai lagi yang belum balik malah saya sebenarnya masih boleh bercuti sampai minggu depan sebab minggu ni byk cuti. How come lah i didn't check the calendar.

I get back to UUM only to know that the courses add & drop week will be last until 12th of January and, and some of my important thingy i put at the pantry room had been stolen(!). cek tadi selepas ambil kunci bilik di pejabat kachi. Pada sape yang terambil barang-barang tu dengan sengaja, dengan sabun mandi, berus gigi, tuala dll pun ko nak rembat ape kes?? bukan setakat tu je, banyak lg yang lebih berharga mcm headphone, kamera Sony worth RM1000 ke atas (broken, but planned to fix it this semester - to surprise my dad. the camera is his).. hell ya BITCH!

ops. maaf terkasar. fahamilah jiwaku yang tersiksa.

huh.
tak lawa orang tak curi.
kesimpulannya, aku memang lawa. kahkah - jangan percaya.

ok lupakan dulu tentang tu. nak wish Selamat Ulang Tahun Perkahwinan yang ke-23 pada mama dan ayah. semuga bahagia dan romantis selalu. ngehehe.. bile bleh dapat adik baru ni?

hari ni mula menyusun barang-barang. banyak gile habuk. teringat si dia yang sensitif ngan habuk. nasib baik aku tak. tapi tertahan-tahan gak nafas. urghh.. sampai tak sanggup nak bernafas tuh.

tak sampai separuh, aku dah stop. layan online pula sambil beresemes. mula-mula merancang nak kuar beli barang pada esok hari saja tapi jam 4 ptg si dia sms ajak pegi Jitra. 30 minit aku kelam kabut bersiap. ya. ini tempoh agak ideal untuk aku bersiap sepenuhnya. paling ideal adalah 45 hingga 60 minit. seperti biasa dia sampai dengan Ferrari kancil merah.

sampai Jitra je terus g makan kat KFC then g Maybank jap pastu straight to Pasaraya ANEKA. beli barang-barang keperluan. aku tukang amik barang dari rak barang jualan dan dia tukang sorong troli ikut je ke mana aku pergi. how romantic is it? LOL!

lepas tu terus balik, but singgah CMart kat Changlun jap cuz aku ade terlupa nak beli. yela, all of sudden. tak sempat pun nak list ape2 sblm kuar. pastu, balik kolej. thanx to my 'driver'. hehe.

Issue of Changes

aku terkedu bila tadi dia menyatakan niat murninya tentang perhubungan kami. ohmyGOD. Lidahku memang kelu waktu itu. getar suaranya kali ini begitu tulus. renungan matanya menusuk ke relung hati. dan segala tingkahlakunya membawa seribu makna. hati terdetik, mungkin ada tertulis di Luh Mahfuz yang aku ini dijadikan dari tulang rusuk kirinya.
Kesabaran dan keikhlasan hatinya semakin mengikatku.

May Allah s.w.t. show us the right path and make us all a better Muslim.
Salam Maal Hijrah 1430H.

Salam. Selamat Tahun Baru Hijrah 1430 untuk sahabat yang dikasihi. untuk pengetahuan sahabat-sahabat, Kem Kembara Kaunseling akan diadakan pada 22/1/2009 hingga 25/1/2009 iaitu hari Khamis hingga Ahad. Oleh itu, satu perjumpaan dan perbincangan akan diadakan pada hari Selasa bersamaan 30/12/2008 bertempat di FPSM 06 jam 8.30 pagi. Kehadiran sahabat sekalian adalah WAJIB. Sekian. Salam.

8.30 pagi?? tengoklah kalau aku terbangun ye..
sms ni diterima dari salah seorang rakan course-mate.

"thanx to Celcom Broadband, dptla online selalu. moge tercapai impian jadi blogger tegar of the year 2009. haha"

Labels:


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish