2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Another. Another.
Saturday, December 27, 2008 posted at 21:48 ♥

27hb - Tarikh utk balik UUM. Aduh, beratnye rasa punggung nak angkat balik..

first time balik Kedah naik Air-Asia, sebab harga tiket Malaysia Airlines kali ini amat mahal. unreasonable juga. seperti biasalah. balik seorang-seorang saja. ayah, mama dan dana yang hantar. kat Kota Kinabalu International Airport (KKIA) sebelum boarding, terberkenalan dengan Ika, budak UiTM Perak jurusan Matematik. Sangat rajin bertanya. tetapi dalam flight, dua jam tiga puluh minit terbang atas awan tetapi tidak begitu terasa sebab aku habiskan masa dua jam dengan tidur bersungguh-sungguh dan tiga puluh minit pula buat refreshment muka. nanti keluar dari perut kapal terbang muka nampak bengkak semacam pula - hancur imej i. haha. pada waktu tiga puluh minit itulah kapal terbang yang dinaiki ada sekali macam nak terjunam. nak tau camana rasanya? rasanya macam naik lif turun ke tingkat bawah, tapi lagi teruk dari itu. reaksi juga jauh lebih teruk - halo, itu . bukan di jalan raya macam bas yang kamu naik. bas rosak boleh singgah mana-mana. kapal terbang rosak nak singgah mana?

sampai di LCCT pada jam 12.30 tengahari, tunggu waktu check-in jam dua petang dan flight jam 4 petang. everything went on time. i talked to this nice Aunt :), dan seorang budak perempuan lepasan SPM yang baru balik bercuti dari Sarawak. no pictures.

'alor setar?' this blue-eyed-gentleman come close and asked me.
i nodded. watching his romantic(?) blond hair waiting what he going to say next.
'they changed the counter to R29'
'R29?' said it loud and clear, untuk kepastian. cukuplah sekali aku silap masuk line dulu sampai terlepas penerbangan.

terima kasih banyak-banyak pada blue-eyed-gentleman itu kerana susah payah inform. huhu. i saw him in our flight cabin to Alor Setar.

sampai di Lapangan Terbang Sultan Abdul Halim, ambil barang yang simpan kat kargo dan terus ambil teksi dan balik UUM. Straight to DPP Bukit Kachi 2. tetapi agak terlambat untuk ambil kunci jadi malam ni menetap lah sekejap di bilik Wancu.

malam ini juga si dia sampai Kedah.

Dear me.
dah sampai UUM. another semester to go.

Labels:


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish