2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




25th DEC '08 : YEAY! I THINK I'VE FOUND THE ONE!
Thursday, December 25, 2008 posted at 00:35 ♥

yeap, finally! *big grin*
it's perfect ENOUGH for me.

Simpel, bersih, dan bergaya. oklah tu untuk guna setahun. jumpa yang cantik lagi tukar la pulak balik -_-


UPDATE 27th Dec '08

kod layout ni asalnya adalah kod HTML (kod untuk blogger lama - classic), but currently blogger dah guna kod XML untuk layout kat blogger. so takleh. tp kerana rasa minat yang terover-over, aku habiskan masa dalam 3 hari belajar tentang kod XML. yang basic je lah. ada sampai satu waktu Sufilara.Blogspot.Com hancur dikerjakan, so saya dengan kelam kabutnya terpaksa menutup sementara blog ni dari public tanpa notis. MALU ORG TENGOK. haha. dan hasilnya, jadilah template yang sy tengah guna skrg ni.

but sorry to myself, semua gadget yang pernah saya letak di sidebars dah hilang. lupa nak back-up semua kod-kodnya. terpaksalah amik balik dari laman-laman web ITU. cbox, feedjit, mybloglog, dll. sedikit demi sedikit.

terimalah saya dan blog ini seadanya kami.


credit to TeratakMuncet : Tutorial & BlogSkins


Labels:


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish