2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




10th DEC '08
Wednesday, December 10, 2008 posted at 13:43 ♥

tak tau nak ckp ape..

well. smlm karoke kat umah. hari ni pun plan nak karoke lg cuz smlm tak puas juz dpt karoke beberapa lagu je, pastu maghrib pun masuk..

hari ni pla bangun awal cuz smlm jam 10 mlm dah tido dah. then g masak. menu hari ini, sayuran masak tiram. tak sempat nak take pic, dana n pp dah nak melantak. menu telur dadar. dan satu lagi, ayam masak merah. time buka freezer kat dapur tadi, ternampak sotong dan udang kat dlm tu. dlm hati terus plan nak masak udang tu esok tp fikir2 ayah takde maybe utk minggu ni, terpaksala fikir2 balik camana.. and another question is, nak masak pe eyh nanti.. tomyam seafood? or masakan goreng seefood? atau?? well, u should know, Ranau tmpat i tinggal ni kat around tgh2 sbh. seafood yang djual kat pasar sume import dari daerah lain, which, a bit smelly cuz dah berhari2 dlm simpanan. dgn kata lain, tak fresh. dan mama sendiri kurang prefer nak beli kat sini but if mama beli pun, die pastikan seafood tu still fresh lagi.

i love seafood! and a bit jealous kat mereka2 yang senang dpt seafood yang fresh gitu. huhu.

tak makan lg ni. see ya!


2 Comments:

Anonymous teddi said...

seafood mmg sedab...
kalau sy suka makan ketam masak black paper
emm 6ketol ketam blom tentu cukup hehehe

10 December, 2008 16:20  
Anonymous Fina said...

teddi,

sdp ek? tak rasa lg.
ciss, besar nti nak bukak kedai seafood la, leh merasa hari2. hahaha

02 June, 2009 21:22  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish