Monday, November 03, 2008

SICK OF BEING SICK

last nite, before sleep, my headache become worse. baru pukul 10 tapi sy dah bersiap2 untuk baring dan tidur (walaupun tak mengantuk) - after telan dua bijik panadol. my dear roomate balik bilik dan perasan ubat-ubatan bergelimpangan kat atas meja saya (saya tak larat nak kemas balik) kemudian dia bg pil yang dia amik dari Pusat Kesihatan Universiti (PKU) time dia sakit agak teruk hari tu. dia kata bukan yang biasa PKU bg, cuz ubat ni dia sendiri minta dari farmasi. pil yg kesannye kuat. so saya pun telan je lah pastu sekejap je saya dah tertidur..

bangun je siang tadi sudah lebih dari jam 12. g mandi pun terhuyung hayang sket. tapi kejap je la. leh kawal dah pastu. sampai sekarang rasa di awang-awangan.. tadi bila baring atas katil, feels like some kind of nervous.. jantung berdegup kencang.. hampir2 nak terlelap tapi tak jadi sebab member sms.

called one of my girlfriend, amoy. waaaaa.. mish her! i guess i should talk about my girlfriends under my special edition entries. how do u think?

lots of love :)

p/s bosan sikit-sikit..

Share:

0 comments:

Post a Comment

Thanks for simply being here! *love*