2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




SICK OF BEING SICK
Monday, November 03, 2008 posted at 21:06 ♥

last nite, before sleep, my headache become worse. baru pukul 10 tapi sy dah bersiap2 untuk baring dan tidur (walaupun tak mengantuk) - after telan dua bijik panadol. my dear roomate balik bilik dan perasan ubat-ubatan bergelimpangan kat atas meja saya (saya tak larat nak kemas balik) kemudian dia bg pil yang dia amik dari Pusat Kesihatan Universiti (PKU) time dia sakit agak teruk hari tu. dia kata bukan yang biasa PKU bg, cuz ubat ni dia sendiri minta dari farmasi. pil yg kesannye kuat. so saya pun telan je lah pastu sekejap je saya dah tertidur..

bangun je siang tadi sudah lebih dari jam 12. g mandi pun terhuyung hayang sket. tapi kejap je la. leh kawal dah pastu. sampai sekarang rasa di awang-awangan.. tadi bila baring atas katil, feels like some kind of nervous.. jantung berdegup kencang.. hampir2 nak terlelap tapi tak jadi sebab member sms.

called one of my girlfriend, amoy. waaaaa.. mish her! i guess i should talk about my girlfriends under my special edition entries. how do u think?

lots of love :)

p/s bosan sikit-sikit..

Labels:


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish