Sunday, November 02, 2008

LIFE'S LIKE THIS.

dears.. :(

semalam pas rase2 bdn mcm panas n mcm nak selesema, terus g makan ubat then tido. woke up this morning feels like dah ok. cuma selesema sikit. skrg ni kat lab cari bahan rujukan cukup2 untuk exam 5hb ni - Teori Asas Bimbingan Dan Kaunseling. dengan air-cond yang bleh tahan kuat, panas kat kepala n badan makin terasa.

waktu macam ni la hendak macam2. hendak makan ayam goreng. tak tahan! :D macam mengidam pula. sampai sakit2. my hubby really sorry tak dapat teman n bawa g cari yang sayang die ni idam-idamkan, cuz die dah janji kat kawan tolong buat autocad - pelan rumah. he said that he'll spend time with me tomorrow if i willing to hold on just for a day.. huuu.. merajuk2! tapi dalam diam setuju.

but kesiannya my hubby.. if jadi pun esok, die mmg terpaksa kena tahan dengan kerenah saya..

baru dapat tau td report untuk projek MNW tu tak siap lagi. waaa.. report tak siap lagi, camane nak claim duit? waiting for money yg saya laburkan utk projek tu around RM300 - utk belanja kargo balik sabah nanti. byk nak bawa balik ni.

nak sambung cari maklumat. leh balik awal n rehat awal. huhu. 1st time rasa yang sejuk amat ekon kat lab ni. biasanya ok je. mcm kat DKG 2/9 pulak. time sem 1 dulu kiotang gelar kelas tu peti sejuk.

okayh. later. brrrrrr....!


Share:

0 comments:

Post a Comment

Thanks for simply being here! *love*