2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




STUFFS
Sunday, October 05, 2008 posted at 21:29 ♥

went to Kota Kinabalu, hantar Dana balik sekolah.
before tu.. saya, my bro - kili, lia (Kili's GF), dan dana (no pic, sorry) jalan2 kat Wisma Sabah dan Center Point. tu je yg sempat. hehe. spent lots time kat Center Point actually cuz singgah Wisma Sabah just nak tengok2 kasut cuz last time i went there, mmg byk kasut yg cantik2. today, i bought this.

RM49.90 :: sYEZSqi 3 inch

kat Center Point, lepak kat Eaton's. kedai buku. bought these books,

Siri Pendidikan : Pengurusan Bimbingan & Kaunseling


EQ - Panduan Meningkatkan Kecerdasan Emosi

Petua Membentuk Cinta Abadi


Novel : Hijab Sang Pencinta

my study's books, and the latest book of Ramlee Awang Murshid : 'Hijab Sang Pencinta' - trilogi dan ada sedikit kesinambungan bagi novel 'Bagaikan Puteri' dan 'Cinta Sang Ratu'. tak baca habis lagi sbb sentuh buku ni sebelum tidur je dan baru beberapa helai baca dah tertidur. doesn't mean citer tak besh (majuk plak Encik Ramlee.. hehe..) but ghairah utk baca novel dah kurang. maybe cuz this's juz a trilogy. and since novel2 Encik Ramlee versi epik ni agak overdose, saya jd mudah mengantuk.

i am still his fan. waiting for his next novel - 'Mikhail'.
'Mikhail' : Tentang seorang lelaki yang lahir pada 29 Februari.. tahun lompat. lelaki ini menyambut hari lahir empat tahun sekali. Dia seorang pembunuh, tapi bukan pembunuh upahan mahupun bersiri. tidak juga bersifat sadis. namun, apapun tafsirannya.. lelaki ini tetap seorang pembunuh kejam. pada suatu ketika, pembunuh ini telah jatuh cinta pada sasarannya.
hope yang ni leh challenge 'Rahsia Perindu' :)

selepas sampai dari KK dlm jam 6.30 ptg tadi, jam 8mlm pla g jap kat kenduri kahwin kakak sepupu. actually i dun address her as 'akak' since beza umur pun juz setahun dan mmg dah terbiasa sejak kecil d kalangan kami juz panggil nama jer. i dun talk much with her but happy that she finally ends up marrying someone she truly love walaupun pada awalnya ditentang oleh keluarga disebabkan oleh perkara2 tertentu.




okey done!

Labels:


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish