2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Monday, October 13, 2008 posted at 15:16 ♥

Salam.

ya Allah, busy sgt minggu ni. rase macam menteri je.

hari ni terpaksa ulang alik dari kampus 4 kali. 1st, g kls ganti jam 12.30-2ptg. then balik klj cuz pengetua kolej nak jumpe utk discuss bout mslh projek. mmg urgent la. call niza n kitorang g. ni dah masuk plan yang keberapa dah ni. A B C D sume da wat.. terpaksa buat lg. my my. gimme a break!
ptg ni lg ade kls jam 5-6.30 ptg then nak balik kolej lg utk bersiap g kelas 8.30-11mlm karang lak. dun want to spend those 2 hour gap kat kampus. baek balek kampus leh rehat2.

esok pagi g grup discussion, actually nak combine assignment ngan ahli group kat library. then decide juz nak emel je la kat diorg mlm ni cuz takut takde masa. esok got to go to Pusat Serenti Pokok Sena utk jalankan sesi kaunseling ngan budak2 serenti kat sana. wish me luck.

there's someone post shout out kat cbox sy sebelah ni.. and i've deleted it. that person know who he is. ni nak balas balik pe die ckp.

'do u really have to mention that?? i know bukan sy yang awak ckp, but thats my friend dan awak tiada hak untuk memandang orang dengan pandangan serong. ya maybe awak rasa yg awak ckp tu biasa je, but remember. no body's perfect. bare that in mind, kaji sebenarnya apa maksud 'no body's perfect' - its not just a word yang bleh diucap sesuaka hati tanpa penghayatan, but something utk diinsafi. so please have respect if you don't know what u're talking about or juz utk mengisi ruang cbox saya. bukan semua orang bleh bergurau tahap macam tu. some of ur jokes were way too mean.'

sory guys. die cakap pendek je tp sy jawap berjela2. at least sume da lepas kat sini.
sory, got to delete his message cuz ade tracking url kat situ, nti malu plak die kalo org leh track die. sape2 yang dah terperasan mesej tu nasibla..

come back later.

Labels:


4 Comments:

Anonymous Si Kachak Suparjo said...

Aaaaaaa.

Ko xnak bertanding jawatan Ketua Puteri Umno ke?

Bizi tu memang dah ada cara. ha ha.

13 October, 2008 15:56  
Anonymous FiNa SoPHie said...

bz tu ada gaya la kot.

nak bertanding tu takda bakat. hoho

14 October, 2008 17:48  
Anonymous padelkopak said...

gud luck fina!!!gua pon dulu mase blaja pon slalu terkeja-kejar gak...

17 October, 2008 23:15  
Anonymous Fina said...

padelkopak,

risau gak terganggu study ni..

02 June, 2009 21:09  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish