Pages

LOVE IS A LOSING GAME

Sunday, October 19, 2008

entahla.
dalam keadaan byk keje mcm ni, mcm2 pula masalah timbul.
with abg :(

sory dear, for hurting u. sy tidak bermaksud mcm tu, but natijahnya, pe yg kuar, sume menyakitkan hati. kita masing2 menyakitkan hati masing2. itu slh, ini slh. what happen to us? where does 'the happy us' gone??

nak jumpe, tp bile fikir mesti pas jumpe tu masing2 muke kelat cuz gaduh, arhhh.. baik takyah jumpe. niat nak bg jernih hubungan tp lain yg jadi.

why.



why there's some guys akan terlalu mengongkong pasangan?
and why there's some other guys yang buat tak kisah dengan pasangan? tp mengaku mereka amat mencintai?


i know, cara dan pola pemikiran lelaki dan perempuan berbeza. peta arah jln kat otak lelaki takkan sama dengan perempuan, thats why they'll never understand each other. sebab itulah perlunya persefahaman. cuz that's the only way utk mereka2 yang berjodoh untuk bekalan hidup bersama nanti.

but, tell me. apa pegangan (or whatever it called) yang lelaki pegang sampai lelaki bersikap macam tu?

i can't understand that.



2 comments:

  1. sori...gua bab2 bercinta nih mmg fail!!

    sbb tu smpi la ni xde aweks....

    ReplyDelete
  2. padelkopak,

    takpe, kalo tak sedia lg tlg jgn terlibat ngan chenta nih. don't baby don't.

    haha :P

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS