2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




LOVE IS A LOSING GAME
Sunday, October 19, 2008 posted at 14:47 ♥

entahla.
dalam keadaan byk keje mcm ni, mcm2 pula masalah timbul.
with abg :(

sory dear, for hurting u. sy tidak bermaksud mcm tu, but natijahnya, pe yg kuar, sume menyakitkan hati. kita masing2 menyakitkan hati masing2. itu slh, ini slh. what happen to us? where does 'the happy us' gone??

nak jumpe, tp bile fikir mesti pas jumpe tu masing2 muke kelat cuz gaduh, arhhh.. baik takyah jumpe. niat nak bg jernih hubungan tp lain yg jadi.

why.



why there's some guys akan terlalu mengongkong pasangan?
and why there's some other guys yang buat tak kisah dengan pasangan? tp mengaku mereka amat mencintai?


i know, cara dan pola pemikiran lelaki dan perempuan berbeza. peta arah jln kat otak lelaki takkan sama dengan perempuan, thats why they'll never understand each other. sebab itulah perlunya persefahaman. cuz that's the only way utk mereka2 yang berjodoh untuk bekalan hidup bersama nanti.

but, tell me. apa pegangan (or whatever it called) yang lelaki pegang sampai lelaki bersikap macam tu?

i can't understand that.



Labels:


2 Comments:

Anonymous padelkopak said...

sori...gua bab2 bercinta nih mmg fail!!

sbb tu smpi la ni xde aweks....

20 October, 2008 10:46  
Anonymous Fina said...

padelkopak,

takpe, kalo tak sedia lg tlg jgn terlibat ngan chenta nih. don't baby don't.

haha :P

02 June, 2009 21:13  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish