2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




SOME CHANGES
Tuesday, September 23, 2008 posted at 22:49 ♥

YAH!

jika kalian perasan, ada bendasing baru yang tibe2 muncul d blog ini sejak beberapa hari lalu. beberapa hari lalu, adik sy yang study kat politeknik Kuching tu mintak username n password utk nak letak something kat this blog (since he knows i got some tetamu tetap dan tetamu2 yang lain kot..). untuk pengetahuan, ni sume my bro nyer keje, letak advertisement sume.. just giving him some support here. maybe this related to his practicum (latihan industri)..

utk cuti ni, ade dua video yang perlu dianalisis watak2nye.. filem Wanted, dan filem Flicka. i'm searching for FREE Flicka movie. cerita tak best sgt but this should the film i have to watch all over again during my cuti raya. oh well. this should be fun. haha.

menghitung hari.. detik demi detik.. ;p lalala..

Labels:


3 Comments:

Anonymous padelkopak said...

apa bendasing yg dimaksudkan tuh??aku x nampak sebarang perubahan pon....huhu....

24 September, 2008 09:40  
Anonymous 13may said...

selamat hari raya!

24 September, 2008 23:30  
Anonymous FiNa SoPHie said...

padelkopak.
there's some ads :)
tak byk cuz da warn awal2 kat adik xnak bg die letak byk2. hoho

13may.
slmt hari raya :)

07 October, 2008 15:51  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish