Pages

SOME CHANGES

Tuesday, September 23, 2008

YAH!

jika kalian perasan, ada bendasing baru yang tibe2 muncul d blog ini sejak beberapa hari lalu. beberapa hari lalu, adik sy yang study kat politeknik Kuching tu mintak username n password utk nak letak something kat this blog (since he knows i got some tetamu tetap dan tetamu2 yang lain kot..). untuk pengetahuan, ni sume my bro nyer keje, letak advertisement sume.. just giving him some support here. maybe this related to his practicum (latihan industri)..

utk cuti ni, ade dua video yang perlu dianalisis watak2nye.. filem Wanted, dan filem Flicka. i'm searching for FREE Flicka movie. cerita tak best sgt but this should the film i have to watch all over again during my cuti raya. oh well. this should be fun. haha.

menghitung hari.. detik demi detik.. ;p lalala..

3 comments:

  1. apa bendasing yg dimaksudkan tuh??aku x nampak sebarang perubahan pon....huhu....

    ReplyDelete
  2. padelkopak.
    there's some ads :)
    tak byk cuz da warn awal2 kat adik xnak bg die letak byk2. hoho

    13may.
    slmt hari raya :)

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS