2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




MY LIFE AT CAMPUS
Tuesday, September 16, 2008 posted at 16:30 ♥

Minggu ni dan minggu depan antara hari yang tersibuk dalam kehidupan kampus saya semester ni. yelah.. nak balik raya sampai dua minggu ni, kena pastikan dulu dah selesai sume keje dan balik nanti at least dengan hati tenang kerana keje2 da selesai or kalau tak selesai pun, at least ape2 yang perlu diselesaikan dah pun diselesaikan..

ohya. rentetan dari cerita saya dalam post yang lepas. saya meminta maaf pada kalian kerana merujuk dua orang hamba ALLAH itu dengan perkataan yang agak kasar, saya telah menaip entri itu dalam keadaan di mana kejadian itu masih fresh lagi. namun adalah saya tidak berasa bersalah memanggil mereka begitu cuz at time, they deserve it. sesungguhnya malam itu mereka menyerang saya dlm keadaan saya yang tidak bersedia, masih termengah kerana buruan untuk sampai ke DKG 3 untuk menghadiri kelas mlm itu.

actually, on the next day, kebetulan saya mmg punya kelas yang sama dengan salah seorang dari mereka. saya secara jujur bertanyakan hal malam itu pada dia. okay, maybe boleh dikatakan sedikit men'psiko' sebab saya memandang tajam ke mata dia. nampak kegabrahan, dan nampak matanya lari melilau ke sana ke mari mencari alasan rasanya. suaranya yang semalam kasar tiba-tiba lembut pula hari itu. dan oh tidak. saya tidak kisah sbnrnya tentang mata dan suara.

alasan dia untuk peristiwa malam itu : Kak R (yang lagi sorang tu), tengah marah gile2 dengan budak indian (ahli group kitorang lagi satu) sebab buat part yang saya dah buat. maknanya, benda tu saya dah buat n hantar kat org yang bertanggungjawab utk combine sume. tp budak indian tu buat benda yang sama gak. saya terfikir. it's all about misunderstood or wrong information. cume kenape saya yang diorang nak hentam? hey, marah dengan orang ni, orang tu yang jadi mangsa? SO UNFAIR.

ya, mereka ini ahli group saya. main masuk je time first day kelas start dulu. pengalaman mengajar saya.. jangan nak main hentam je masuk group, tengok n kenal dulu mereka, sbb ngan orang2 ni la yang akan sama2 bekerjasama dengan kita sampai akhir semester.

i gave them chocolates - tanda yang saya telah memaafkan. harap apa yang tertinggal, adalah kesedaran di hati.

the chocolates :) bought it from langkawi. last 9th-13th of september, i went to kem bina negara langkawi attending a BTN program. for Kem Bina Negara Mahasiswa (Asas). saya belajar banyak dari kem ini.

okay. tonight.
i got to handle a meeting sbb pengarah projek MNW ni tak dpt hadir. sblm ni kena submit something kat blog ni berkenaan budaya minangkabau utk memudahkan my group member amik isi2 tu. so kene online lg malam ni.

gotta go. jom beli makanan! :)

Labels:


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish