Pages

HARI SEMINAR

Thursday, September 18, 2008

hai!

baru balik dari seminar 'Kaunseling sebagai satu kerjaya' by Puan Sabasiah Husin, dan ceramah Teori Kaunseling Bina Jiwa' oleh Dr. Kamruzzaman Jalaluddin. satu teori dalam bidang kaunseling yang baru diperkenalkan. pastu menjalani sesi kaunseling kelompok oleh PKPG Bimbingan dan Kaunseling. mata saya sekarang mmg tinggal nak letak tongkat lg, tp alang2 dah lalu kedai komputer ni, saya singgahla jap.. rindu pada kalian. hehe.

lepas sesi kaunseling kelompok td, rasa lega la sket. time tu bleh ceritakan masalah kita pd orang. waktu d mana org akan betul2 beri perhatian pada kita dan sedaya upaya akan sama2 berfikir dan menyumbang idea bagi menyelesaikan masalah or perkara berbangkit. terima kasih kepada kaunselor dan 3 rakan kelompok yang lain kerana sudi mendengar dan memberikan pendapat masing2. kesannya, minda saya lebih terbuka dan tahu perasaan dan fikiran saya tentang hal ini sebenarnya ke arah yang mana. namun memaafkan tidak semudah itu..

balik ni, nak 'buka pose', pastu siapkan krtas promosi, tido (ngantuk tahap dewa!), malamnye g trening, meeting.. dan trening lg. sampai pnt. mknenye kalo jam dua pagi tak pnt lg, go on la. kena tido awal gak sbb esok ptg pas solat jumaat kuar jln2 shoppping ngan abg smpai mlm cuz nak buke pose same2. jumpe kat Anjung restoran mknan laut tu.. nak kirim ape2 tak? hehe!

oh.. sleepy head..

gotta go.
salam ukhwah :)

slmt berpuasa. sy tak puase.. ohoho! tu pun nak gtau ke..

4 comments:

  1. rajin tol ko g seminar??aku mmg fail bab2 ni...hehe

    ReplyDelete
  2. hehe..
    saya memang rajin bab2 kene paksa nih.. ngehehe

    ReplyDelete
  3. saya sukak kaunseling2 ni...
    menarik!

    ReplyDelete
  4. hajime,

    phewwww.. mnarik, tp otak boleh twist jiwa bisa kacau :D

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS