2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




HARI SEMINAR
Thursday, September 18, 2008 posted at 16:56 ♥

hai!

baru balik dari seminar 'Kaunseling sebagai satu kerjaya' by Puan Sabasiah Husin, dan ceramah Teori Kaunseling Bina Jiwa' oleh Dr. Kamruzzaman Jalaluddin. satu teori dalam bidang kaunseling yang baru diperkenalkan. pastu menjalani sesi kaunseling kelompok oleh PKPG Bimbingan dan Kaunseling. mata saya sekarang mmg tinggal nak letak tongkat lg, tp alang2 dah lalu kedai komputer ni, saya singgahla jap.. rindu pada kalian. hehe.

lepas sesi kaunseling kelompok td, rasa lega la sket. time tu bleh ceritakan masalah kita pd orang. waktu d mana org akan betul2 beri perhatian pada kita dan sedaya upaya akan sama2 berfikir dan menyumbang idea bagi menyelesaikan masalah or perkara berbangkit. terima kasih kepada kaunselor dan 3 rakan kelompok yang lain kerana sudi mendengar dan memberikan pendapat masing2. kesannya, minda saya lebih terbuka dan tahu perasaan dan fikiran saya tentang hal ini sebenarnya ke arah yang mana. namun memaafkan tidak semudah itu..

balik ni, nak 'buka pose', pastu siapkan krtas promosi, tido (ngantuk tahap dewa!), malamnye g trening, meeting.. dan trening lg. sampai pnt. mknenye kalo jam dua pagi tak pnt lg, go on la. kena tido awal gak sbb esok ptg pas solat jumaat kuar jln2 shoppping ngan abg smpai mlm cuz nak buke pose same2. jumpe kat Anjung restoran mknan laut tu.. nak kirim ape2 tak? hehe!

oh.. sleepy head..

gotta go.
salam ukhwah :)

slmt berpuasa. sy tak puase.. ohoho! tu pun nak gtau ke..

Labels:


4 Comments:

Anonymous padelkopak said...

rajin tol ko g seminar??aku mmg fail bab2 ni...hehe

19 September, 2008 10:27  
Anonymous FiNa SoPHie said...

hehe..
saya memang rajin bab2 kene paksa nih.. ngehehe

19 September, 2008 23:12  
Anonymous hajime said...

saya sukak kaunseling2 ni...
menarik!

20 September, 2008 17:54  
Anonymous Fina said...

hajime,

phewwww.. mnarik, tp otak boleh twist jiwa bisa kacau :D

02 June, 2009 21:01  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish