2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




TAGGED
Friday, May 02, 2008 posted at 14:17 ♥

Namakan software yang plg penting d dlm laptop/pc anda (ikut ranking)

1. Aku selesa dgn dua browser ni, Internet Explorer 7 dan Firefox 2.00 untuk wat surfing. Selalunya guna Internet Explorer.

2. Ad-Aware 2007 (for scanning)

3. Video MP3 Converter (edit lagu)

4. Sony SoundForge 7.0a (edit sound)

5. Windows Media Player, Real Player, dan WinAmp

6. Internet Dowload Manager - jarang mendownload tp if download, ske gune software ni.

7. Portable Antivirus



Barangan Plg Berharga

tak byk asset lah. uhuk!

1. Hanpon

2. Digicam

3. Laptop

4. Supplement2 aku tu.. haha, masuk dlm list gak. jgn main2, harga die mahal tuh.

5. Pemberian2 org kat aku. tak ternilai harganya.

6. termasuklah barang2 yang aku sayang even harga tak sampai ratusan ringgit.



Sukan yg pernah anda terlibat dr sek hgga ke Universiti

aku tak bersukan sgt.

1. rebut gula2 time darjah satu

2. bola beracun. aku tak ske 'sukan' ni tapi aku antara org paling terer main ni time sklh rendah. haha.

3. lompat getah. dulu boleh la main lompat2 ni. skrg da nak jadi mak org, tak leh da lompat tinggi2. wakaka

4. badminton. juz utk isi masa lapang je. still main smpai kat universiti skrg ni.

5. main kejar2

6. main sembunyi2

7. dan byk lagi permainan time bebudak dulu. hehee..



Web/Blog yg plg dilawati

1. sufilara.blogspot.com.. and the other blogs

2. Friendster.com

3. myspace.com

4. google.com (cari-cari)

5. yahoo.com (cek emel)

6. messenger.yahoo.com (chatting ngan kwn2 kat ym dlm web je)

7. syok.org (leh download2 lgu, n wat request. lgpun superadmin web tu, bg la support sket)

8. kaunseling2u.com (aku antara org 1st jd ahli dlm laman web ni.. yeahu! pelawaan kenalan dr PKPG UUM. sape nak dptkan khdmat kaunseling secara forum leh g laman web ni, utk menyumbangkan idea, memberikan pndapat, dan membantu2 rakan2 dlm tu pun dialu2kan)



ANSWERED... Zzzzzzz..

Labels:


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish