Pages

Abang Angkat Saya

Wednesday, March 12, 2008

semalam godek2 picture gallery kat friendster abg angkat.

saya panggil die abg abu, kwn2 die ramai panggil dia Burn. Berumur 23 tahun (waktu entri ini ditulis). in a relationship. belajar kat Universiti Malaysia Sabah dalam program ijazah Sains Sukan, waktu ini dalam semester akhir. . asal dari Besut Terengganu. fasih berbual dalam loghat tawau sabah. gambar bwh ni waktu awal perkenalan kami dalam program baktisiswa di kampung-ku. dia anak angkat keluarga-ku sepanjang program tu berjalan. so practically i'm his lil sist rite? i always always always want to have a big brother!


ayyarrkkk.. candid pic.

LELAKI YANG PAKAI BAJU SERAGAM BIRU TU. AKU DENGAN MUKA BLUR. ABG ABU TGH CAKAP APE AKU PUN TAK INGAT DA.




gambar puncak gunung kinabalu ini pun aku jumpa dalam friendsternya. wah.. i believe he took this during that time he's at kampung. i'm familiar to this scene. oh i miss my kampung. kedinginan waktu malamnya, kedamaian, family, budak2 tu.. oh well.. :(

hmm.. its been almost 2 years i dont get to see him. gambar yg paling atas tu lah last day aku jumpe. iyela.. time cuti dia balik semenjung, aku pula balik sabah. maybe kapal terbang aje la yang berselisih. haha. tapi d era teknologi ni, ape sgtlah yang hendak dibimbangkan. kan? friendster ada, henset ada. noktah.

p/s Buat abg. Moga abg tabah selalu menghadapi dugaan mendatang :)

2 comments:

  1. wuih........bestnya gambar last tu.....Gunung Kinabalu.....

    ReplyDelete
  2. lawa kan? kan? kan?
    so breathtaking.

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS