2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Life
Wednesday, February 20, 2008 posted at 15:06 ♥

lama tak update. aku kekurangan selera dlm semua hal smnjak dua menjak ni. kejap lagi g PKU lak. Pusat Kesihatan Universiti. Bukan senang nak buat aku rela ke sana, nasib baik mengenangkan sakit yang aku deritai 3-4 hari ni, terpaksa menggagahkan diri juga. kalo tak, haram jadah aku tak g. aku lemas dengan bau2 ubat. dan bau rokok. dan bau kereta.

setiap malam semenjak isnin bebaru ni, malamku menjadi malam yang agak meletihkan. training lagi. kali ini bukan bawah Bidasari, tetapi kerana ditawarkan menjadi part time dancer ke Langkawi setiap minggu. aku masih dengan projek Bidasari tapi kerana Pesta Boria di USM hanya akan diadakan selepas pilihan raya, buat masa ni komitmen aku beri banyak sikit pada projek pegawai pusat kokay tu. awal2nya begitu teruja, namun dengan keadaan kesihatan skrg ni, aku jadi sedikit tertekan. tengah malam baru balik, mmg agak memenatkan..

ade calling ler. later..

Labels: ,


3 Comments:

Anonymous Brandal Lokajaya said...

wohh..
travel ke langkawi tetiap mggu ke?
aku mau ikot..
aku mau ikot..

20 February, 2008 18:36  
Anonymous 13may said...

langkawi???

kim rokok???

21 February, 2008 11:12  
Anonymous SuFi LaRa said...

bradal lokajaya.. mmg tiap minggu tp fleksibel juga.. kalo tak leh bg kmtmen utk coming show, leh gnti org. nak ikut? hehe.. meh isi kekosongan pnari lelaki ;) byk kosong lg. fina sndiri blum ada partner. haha

13may.. aku tdk pernah menggalakkan aktvti merokok. hee..

21 February, 2008 12:11  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish