2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Hai Belog..
Monday, September 03, 2007 posted at 22:38 ♥



hey..

salam..

lama sungguh aku tak post something d sini. RINDU BANGET!

ini pun aku curi sedikit masa utk online, sedangkan esok aku kena buat speech. duh, persediaan yg blm mantap lg.. so tak lama lagi aku terpaksa blah utk menyiapkan krja aku yg masih perlukan editing.

argh! sungguh comel! iklan kemerdekaan.. sape prnah tgok? 'percintaan Tan Hong Ming', Tan Hong Ming tu ske kat sorang dak pompuan named Umi Qazrina. haha.. sweet story maaa.. i've seen it just now, skrg ni kat cafe kachi 2.

ok ok back to reality.

i have to go. ntah ape2 ntha aku post kat sini. hehe.. daaa.. salam..

Labels:


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish