Pages

Hai Belog..

Monday, September 03, 2007



hey..

salam..

lama sungguh aku tak post something d sini. RINDU BANGET!

ini pun aku curi sedikit masa utk online, sedangkan esok aku kena buat speech. duh, persediaan yg blm mantap lg.. so tak lama lagi aku terpaksa blah utk menyiapkan krja aku yg masih perlukan editing.

argh! sungguh comel! iklan kemerdekaan.. sape prnah tgok? 'percintaan Tan Hong Ming', Tan Hong Ming tu ske kat sorang dak pompuan named Umi Qazrina. haha.. sweet story maaa.. i've seen it just now, skrg ni kat cafe kachi 2.

ok ok back to reality.

i have to go. ntah ape2 ntha aku post kat sini. hehe.. daaa.. salam..

No comments:

Post a Comment

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS