Wednesday, September 26, 2007

if only we want to.

FIX YOU - ColdPlay

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse..
When the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?
Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you
And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know just what your worth
Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you
Tears stream, down on your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down your face and I...
Tears stream, down on your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down your face and I...
Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you..


biar aku memetik satu line dari lagu ini..

but if you never try you'll never know just what your worth.

this line is so motivating. it encourage us to TRY. it's the simpliest explanation.. :)

while, the whole lyric of this song is.. well, nice song i have to say.

i do fall. i always fall. and like a quotes i manage to remember.. "our greatest glory is not in never falling.. but in rising everytime we fall."

life is not all about winning ~ it's about learning and applying. we learn something when we win, we learn something when we fall - IF ONLY we want to.
Share:

Tuesday, September 11, 2007

BUNTU!

Salam..

di malam yang tak berapa hening ni, dengan page blogspot d dpn mata aku ni.. jari asyik teragak2 je utk menaip sesuatu. maafkan aku. komitmen aku terhadap blog ini masih belum sepenuhnya lagi. otak beku. banyak sangat benda.. kisah.. buah fikiran aku yang mahu aku kongsi bersama tp seakan ada sesuatu yg jadi benteng penghalang..

kalau dulu, everything just flow from my mind. menulis bukan satu penyeksaan bagi aku. skrg, pernah aku terasa mahu terus berhenti menulis. ketiadaan modal yg boleh dikongsi.. kekurangan ayat2 yang ~ ntah.. aku buntu.. yang ada hanya tulisan2 yang membosankan, menceritakan perjalanan hidup aku sehari2 tanpa moral utk dipelajari.. hal cinta dan perasaan yang begitu klise, rintihan demi rintihan.. argh!

maafkan aku.. bg yang masih tertunggu2 tulisan dari diri ni, diri ini sendiri tak pasti sampai bila kalian harus menunggu..

satu shja sbb yang aku dpt kenal pasti ~ ketiadaan inspirasi..

cemasnya.

anyone, anything. please be my inspiration..
Share:

Monday, September 10, 2007

One moment in time ~


Each day I live
I want to be
A day to give
The best of me
I'm only one
But not alone
My finest day
Is yet unknown

I broke my heart
Fought every gain
To taste the sweet
I face the pain
I rise and fall
Yet through it all
This much remains

I want one moment in time
When I'm more than I thought I could be
When all of my dreams are a heartbeat away
And the answers are all up to me
Give me one moment in time
When I'm racing with destiny
Then in that one moment of time
I will feel
I will feel eternity

I've lived to be
The very best
I want it all
No time for less
I've laid the plans
Now lay the chance
Here in my hands

Give me one moment in time
When I'm more than I thought I could be
When all of my dreams are a heartbeat away
And the answers are all up to me
Give me one moment in time
When I'm racing with destiny
Then in that one moment of time
I will feel
I will feel eternity

You're a winner for a lifetime
If you seize that one moment in time
Make it shine

Give me one moment in time
When I'm more than I thought I could be
When all of my dreams are a heartbeat away
And the answers are all up to me
Give me one moment in time
When I'm racing with destiny
Then in that one moment of time
I will be
I will be
I will be free
I will be
I will be free
Share:

Sunday, September 09, 2007

Truth, Life, Love.

menyaksikan sendiri kisah2 cinta org2 terdekatku, hati aku serta merta jadi tawar. tawar terhadap cinta. ditambah lagi dengan pengalaman aku sendiri..

aku akui, cinta tidak akan pernah lari dari air mata. perasaan jadi begitu rapuh saat cinta mengetuk pintu hati, saat ia mula menyelit masuk perlahan jauh ke relung hati, sehinggalah ia pergi dengan sendirinya. tidak pernah kering dari air mata. atau hanya aku kah yang berpendapat begitu? pengalaman bercinta aku sentiasa pedih. begitu agaknya corak kasih utk insan sprti aku. aku terima seadanya - i know i worth for every trial that Allah SWT sent me. dan masih tetap berharap kelak aku mampu menemui cinta yang byk ketawa dari air mata. lantas, bila aku menemuinya, aku yakin, itulah kasih sejati yang sebenar untukku. insyallah..


aku sebetulnya merasa semakin lemah dlm mengharungi hidup aku sehari-harian...
Share:

Monday, September 03, 2007

Hai Belog..



hey..

salam..

lama sungguh aku tak post something d sini. RINDU BANGET!

ini pun aku curi sedikit masa utk online, sedangkan esok aku kena buat speech. duh, persediaan yg blm mantap lg.. so tak lama lagi aku terpaksa blah utk menyiapkan krja aku yg masih perlukan editing.

argh! sungguh comel! iklan kemerdekaan.. sape prnah tgok? 'percintaan Tan Hong Ming', Tan Hong Ming tu ske kat sorang dak pompuan named Umi Qazrina. haha.. sweet story maaa.. i've seen it just now, skrg ni kat cafe kachi 2.

ok ok back to reality.

i have to go. ntah ape2 ntha aku post kat sini. hehe.. daaa.. salam..
Share: