Pages

The Pink Side In Me ~

Tuesday, August 21, 2007



Pontianak harum Sundal Malam
'polangkannnnnn.. bulu mata palsu sblh kirikuuuuu..' haha..


sweetnyeeeee.. time hangat bercinta la tuh.. hehe..


uiks.. mak dan ayahku yg tersayang..



suasana istana bersama inang2 yg chomel2 d blkg


mak-mak inang.. ha ha ha~


mcm inang2 istana zaman dulu.. aku? aku nmpk mcm mak inang. haha..


setelah tudungku dikerjakan..



acara merias..


sebenarnya, aku sndiri gerun tgok pic ni.. mcm hantu wei..
mata lebam gelap, bibir pucat, muka putih..


"jangan sentuh"


pemain caklempong, main lagu 'happy birthday to you'. haha..

11 comments:

  1. ahahahaha..
    fina,
    berbagai rs bercampurbaur bile tgk gambo2 kau..
    terkenang aku bdk2 bidasari berjoget2 dlm ujan smalam..
    gahahhaha..

    ReplyDelete
  2. joget dlm hujan? haha.. walau hjn cmane pun, kena perform gak. n be professional. lainlah kalo smpai boleh m'bhyakan.

    bdk2 bidasari nampak gedik, bukan.. huhu..

    lagi satu,..

    berlari2 terkejar ke sana ke mari dlm hujan, rupanya g tgok dafi af.

    hampes yg teramat..

    aku jd sedikit tawar hati..

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. huhuhu.. member tarik. sy kebingungan time tu sbb tgok sume lari ke arah pentas d mana dafi tgh perform..

    tdk apa.. aku fhm. tiada sekelumit pun rasa marah atau sbrg rasa negatif lain.

    ReplyDelete
  5. oho?

    kau x ikot sm berlari2an dlm ujan demi dafi?
    bgos..

    jujur aje,
    aku bnchi tgk gerombolan manusia yg bgitu obses terjerit2 bile nmpk artis..

    kau tergolong jua kah dlm golongan itu?

    jgn mrh.. haha..

    ReplyDelete
  6. oho..

    maaf..

    bbrape ayt perlu di edit..

    demi keharmonian..

    haha..

    ReplyDelete
  7. hehe..

    aku menjawab msj keduamu yang telah di edit.

    i am NOT that kind,.

    hehe..

    ReplyDelete
  8. bgos..
    cemerlang..
    haha..

    cis, knape la kite x borak sj kat shoutbox kau yg chumil itu?

    bongok gak kdg2 aku ni..

    ReplyDelete
  9. opssssss.. aku sndiri pun bongok gak.. hahahaha..

    tdk apa la, hmpir jam 2, kena stop online.. sy d pkp sbnrnya nie..

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS