2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Pesta Kaamatan
Sunday, June 10, 2007 posted at 13:30 ♥




assalamualaikum..

i'm so tired today.. skrg ni dah jam 1 pagi, baru hbs edit2 sket gambar yg aku amik td, tp rasa mcm da ngantuk sgt da mata ni. terlalu ngantuk. aku nak baring ar.. pastu tros tido, nak mimpi yang indah2. tak mimpi pun takpe sbnrnya.. hehe..

tunggu saja eh, esok aku submit gambar2 tu.. aku rasa tntu korang nak tgok. susah nak tgok kat negeri2 lain d malaysia. kat sabah je.. kalo ada pun, rasanya tak seberapa cuz tidak d tanah asal; sabah. hihihi..

overall, i got a very great day today. walaupun keje agak berat hari ni. dah lama tak keje berat.. lenguh rasa jari ni. tp puas hati. jualan habis laku. yg kitorang jual.. ~ mee goreng, nasi lemak, nasi campur, bubur nasi (tolong kwn mak jualkan), gula2, keropok2, kerepek2, aiskrim, air botol n tin,.. dll. sume hbs, kecuali keropok n gula2 ar.

gmbar sekeping kat atas ni menunjukkan gmbar duo sumandak do tokodo (dua org gadis kecil), sedang beli gula2 kat gerai kitorang. nyempat lagi aku. haha..

my bro yg sklh kat SMKA Ranau tu nak pinjam kamera aku. hmm.. we'll see.

okies, gtg. katil n bantal da melambai2 tuh.. :p

papai & salam..

Labels:


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish