Sunday, June 10, 2007

Pesta Kaamatan




assalamualaikum..

i'm so tired today.. skrg ni dah jam 1 pagi, baru hbs edit2 sket gambar yg aku amik td, tp rasa mcm da ngantuk sgt da mata ni. terlalu ngantuk. aku nak baring ar.. pastu tros tido, nak mimpi yang indah2. tak mimpi pun takpe sbnrnya.. hehe..

tunggu saja eh, esok aku submit gambar2 tu.. aku rasa tntu korang nak tgok. susah nak tgok kat negeri2 lain d malaysia. kat sabah je.. kalo ada pun, rasanya tak seberapa cuz tidak d tanah asal; sabah. hihihi..

overall, i got a very great day today. walaupun keje agak berat hari ni. dah lama tak keje berat.. lenguh rasa jari ni. tp puas hati. jualan habis laku. yg kitorang jual.. ~ mee goreng, nasi lemak, nasi campur, bubur nasi (tolong kwn mak jualkan), gula2, keropok2, kerepek2, aiskrim, air botol n tin,.. dll. sume hbs, kecuali keropok n gula2 ar.

gmbar sekeping kat atas ni menunjukkan gmbar duo sumandak do tokodo (dua org gadis kecil), sedang beli gula2 kat gerai kitorang. nyempat lagi aku. haha..

my bro yg sklh kat SMKA Ranau tu nak pinjam kamera aku. hmm.. we'll see.

okies, gtg. katil n bantal da melambai2 tuh.. :p

papai & salam..
Share:

0 comments:

Post a Comment

Thanks for simply being here! *love*