2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Hati
Friday, May 25, 2007 posted at 17:47 ♥



"Just let it happen, girl! change nothing. when it's yours - soon or late, it will be yours. But when it's not, let it go.. coz sooner or later, you will have to let it. make it smooth.. as smooth as ever!"
- nana -

Waktu terasa semakin berlalu
Tinggalkan cerita tentang kita
Akan tiada lagi kini tawamu
Tuk hapuskan semua sepi di hati

Teringat di saat kita tertawa bersama
Ceritakan semua tentang kita

Ada cerita tentang aku dan dia
Dan kita bersama saat dulu kala
Ada cerita tentang masa yang indah
Saat kita berduka saat kita tertawa


seperti biasa kalau aku balik rumah.. mulalah projek membongkar - lebih2 lagi aku skrg ni dah tukar bilik dgn adik aku. dia masih kat sarawak. haha.. akhirnya aku dapat jugak bilik idamanku ini.. kali ni mudah saja aku dapat pujuk dia.

catatan dalam tulisan merah di atas ni, aku dapat dari meja yg sudah berbulan2 aku tinggalkan.. nota itu ku tulis waktu awal perpisahan aku dengan S.. - Fina Sophie; nama yang sebenarnya ku ilhamkan dari nama lelaki itu.. Tapi kini ia hanya sebuah nama. Dan Fina Sophie tetap akan aku guna biarpun aku tidak end up with him. Fina Sophie will always be Hasnie Falina's alter ego. Not because of the memories. Not because anybody else. Not because S.


setelah kupahami
ku bukan yang terbaik
yang ada di hatimu
tak dapat kusangsikan
ternyata dirinyalah
yang mengerti kamu
bukanlah diriku

kini maafkanlah aku
bila ku menjadi bisu
kepada dirimu

bukan santunku terbungkam
hanya hatiku berbatas
tuk mengerti kamu
maafkanlah aku

walau kumasih mencintaimu
kuharus meninggalkanmu
kuharus melupakanmu
meski hatiku menyayangimu
nurani membutuhkanmu
kuharus merelakanmu

dan hanyalah dirimu
yang mampu memahamiku
yang dapat mengerti aku

ternyata dirinyalah
yang sanggup menyanjungmu
yang lama menyentuhmu
bukanlah diriku

Labels:


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish